Recoltă și vinificație
Strugurii au fost recoltați în lădițe de plastic după o atentă sortare a plantelor și a strugurilor, odată ajunși în cramă strugurii au fost desciorchinați iar boabele zdrobite.
Mustuiala rezultată în urma zdrobirii boabelor a fost transferată în cisterne de inox și însămânțată cu drojdii selecționate, fermentația alcoolică odată inițiată a fost controlată și menținută la temperatura de 25°C.
După desăvârșirea fermentației alcoolice vinul obținut a fost separat de părțile solide compuse din pielițe și semințe, vinul a urmat apoi procedee de condiționare și maturare care l-au pregătit pentru îmbuteliere.
Degustare
Culoarea vinului este roșu-rubiniu cu aspect limpede, strălucitor.
Aroma este savuroasă, dominată de fructe roșii coapte.
Gustul este plăcut, cu nuanțe de lemn dulce și condimente.
Sugestii de servire
Vinul se recomandă a fi servit la temperatura de 15°C însoțit de gustări calde, preparate la grătar sau meniuri cu carne roșie sau vânat.