Corvus – i.u.s.r. FA/FR/TR, este un vin alb, sec, obtinut prin asamblatea a trei soiuri de struguri albi in urmatoarele proportii, Feteasca alba 60%, Feteasca regala 20% si Tamaioasa Româneasca 20%. Strugurii au fost recoltati la maturitatea ideala astfel incat sa exprime cat mai bine prospetimea si aroma specifica soiurilor dar si sa sustina o aciditate placuta care confera vinului fragranta si senzatii crispy, toate acestea imbracate intr-o nuanta pal verzuie caracteristica vnurilor albe proaspete.
Vinificatia primara s-a facut separat pentru fiecare soi in parte, fermentatia alcoolica s-a desfasurat la temperaturi joase in jurul valorii de 14°C urmata de o perioada de mentinere a vinurilor pe drojdiile fine, asamblarea vinurilor s-a facut in urma studierii parametrilor de compozitie si caracteristicilor organoleptice astfel incat varianta finala sa fie in echibru perfect si sa exprime cel mai bine teritoriul de unde provin strugurii dar si conceptia oenologului.