Plată

Plata produselor comandate se poate face on-line prin card bancar (carte de credit/debit, inclusiv cardurile romanesti de persoana fizica sau juridica), in conditii de siguranta deplina cu procesatorul de plati NETOPIA PAYMENTS. Tranzacțiile NETOPIA Payments sunt procesate 3D-Secure.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Produsele comandate raman proprietatea VINALTUS pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata.

Livrare

In municipiul Craiova termenul de livrare este intre 12 si 24 ore, cu confirmarea expresa de catre un operator www.vinaltus.ro a intervalului in care se face livrarea.

In afara municipiului Craiova termenul de livrare este de 48 – 72 ore, din momentul confirmarii comenzii si a platii.

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei. Pentru comenzi mai mici de 300 lei, se percepe pentru contravaloarea transportului o taxa de 25 lei in aria de acoperire a curierului, in afara acestei arii se percept taxe suplimentare in functie de nr. de km suplimentari fata de punctul de lucru al curierului, costul exact fiind afisat pe pagina de Finalizare Comanda.

Toate costurile vor aparea in factura fiscala, separat de costul produselor achizitionate.
Contravaloarea transportului va fi suportata in parte de catre cumparator, in baza tarifelor, iar o parte din costul transportului este suportat de noi, vinaltus.ro. Astfel, pentru colete cu valoarea peste 300 Ron clientul nu va plati nimic pentru transport.

Produsele comandate se livreaza in toata tara. Produsele se afla in ambalaj special si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

In cazul in care nu puteti fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vei fi apelat la numarul de telefon declarat, in caz contrar, vinaltus.ro va pastra bunurile comandate timp de 3 zile lucratoare, interval in care va vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data nu veti fi gasit, comanda va fi anulata.

In cazuri speciale (produsele comandate nu se afla in stocul nostru, dificultati de transport) ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare.

VINALTUS SRL isi rezerva dreptul de a nu acepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.

Retur

Conditii de retur: Produsele se pot returna in maxim 15 zile lucratoare de la data primirii coletului, in ambalajul original.

Pentru initializarea procedurii de retur, va rugam sa completati formularul accesibil prin butonul alaturat.